Antena Căutare

FCSB pregătește lovitura iernii! Gigi Becali vrea un jucător de la rivala CFR Cluj. Ardelenii sunt dispuși la negocieri: ”Ne putem înțelege!”

Deși duc un război dur și fără menajamente pe micile ecrane, oficialii celor de la CFR Cluj și FCSB par a se înțelege de minune la capitolul transferuri. După Muniru, Tade și Jakolis, veniți în ultimii ani dinspre Gruia către Capitală, în aceste zile se pune la cale un alt transfer important.

Cum mutarea lui Nemec de la Dinamo a intrat în impas, Billel Omrani, atacantul de 24 de ani al ardelenilor, este noua țintă a lui Gigi Becali Becali. Omarani a mai fost dorit de FCSB în iarna trecută, atunci când CFR se afla în insolvenţă, îns mutarea nu s-a făcut, iar acesta e din nou în vizorul celor de la FCSB.

Clujenii au reacționat imediat după ce au aflat de dorința lui Gigi Becali. Iuliu Mureşan a anunţat că orice jucător este de vânzare. Preşedintele CFR-ului i-a stabilit şi preţul lui Omrani, după ce a auzit de interesul FCSB pentru atacant.

”Jucătorii noştri sunt şi ei transferabili. Suntem echipa de pe locul 1, Omrani e un jucător foarte bun. Dacă Steaua plăteşte un preţ corect, ne putem înţelege. Nu ne-am gândit încă la sumă, dar va fi peste un milion de euro.

Aşteptăm să discute cu noi, vorbim, vedem dacă ne putem înţelege sau nu. Nu ştiu dacă îl dăm cu un milion, să vedem, poate mai mult", a spus Mureşan, conform digisport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

PSG - Celtic 7-1 nu e un ”măcel” izolat în Ligă! Știați că RECORDUL celei mai mari diferențe de scor în Liga Campionilor... ”În urmă cu 10 ani, nimeni nu-mi oferea vreun job. Acum sunt cel mai bun din țară” Povestea antrenorului care și-a dus ț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x