Antena Căutare

FCSB, aproape de a vinde un jucător pe 1 milion de Euro! Gigi Becali a dezvăluit cine va pleca din echipa lui Dică după meciul cu Plzen

Ajunsă pe cai mari în Liga 1 și în grupele Europa League, FCSB o duce bine și pe piața transferurilor. După ofertele importante venite pentru Denis Alibec, Harlem Gnohere sau Dennis Man, clubul roș-albastru a primit acum o ofertă surprinzătoare pentru un jucător ”exilat” în Liga a 3-a.

Venit în acest sezon de la FC Botoșani, Cătălin Golofca l-a supărat repede pe patronul Gigi Becali și a fost trecut pe linie moartă. După câteva escapade, Golofca nu a mai prins echipa, iar ultimele săptămâni l-au găsit la FCSB II în al treilea eșalon. Cu toate acestea, Golofca are cele mai mari șanse să fie următorul produs de export al Ligii 1.

Patronul FCSB a declarat că Golofca are oferte din Asia, iar transferul are șanse mari să se realizeze în viitorul apropiat.

”Am ofertă pentru Golofca din Coreea, dar eu încă mai am încredere în el. O să fie titular cu Plzen, iar dacă o să câștigăm cu el în teren, mi-am scos banii pe el”, a spus Becali la digisport.

Conform sursei citate, Becali dorește 1 milion de euro pentru jucător, ținând cont de faptul că el a plătit 400.000 de euro, pe 40% din jucător. Astfel, din eventualul milion încasat, 600.000 de euro ar urma să meargă către Botoșani.

Încă un club de tradiție, aproape de dispariția din fotbalul românesc. O fostă finalistă de Cupa României nu se va preze... Simona Halep revine pe teren în 2017! Numărul 1 WTA va înfrunta nume de top din circuit la un turneu din Asia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x