Antena Căutare

Florentino Perez i-a liniştit pe fanii Realului: "Nu-l vând pe Ronaldo nici măcar dacă-mi dau preţul în kilograme de aur"

Florentino Perez a reuşit să-l împace pe Cristiano Ronaldo şi a înţeles exact cum trebuie să se comporte ca portughezul să fie în continuare fericit la Madrid.

Preşedintele Realului i-a luat apărarea lui CR7 în scandalul cu fiscul spaniol şi, în plus, i-a asigurat pe fani că nu se pune problema de o despărţire de Ronaldo.

"Să le fie tuturor clar, nu-l vând pe Cristiano nici dacă îmi dau preţul lui în kilograme de aur. E prea important pentru noi", a spus Perez, în timpul vacanţei sale din Italia.

Cristiano Ronaldo nu s-a pregătit cu echipa în această vară, dar a fost inclus de Zidane în lotul pentru Supercupa Europei şi va fi titular, cel mai probabil, în meciul de marţi cu Manchester United.

Mircea Lucescu, vizită surpriză la AC Milan: "I-am sunat şi mi-au zis că mă aşteaptă cu drag". Il Luce şi-a în... Preşedintele Barcelonei îl distruge pe Neymar! "Ar trebui să înveţe de la Messi sau Iniesta ce înseamnă loialitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x