Antena Căutare

Fundaşul francez Adil Rami a semnat cu Fenerbahce

Fundaşul francez Adil Rami a semnat un contract pe un sezon cu posibilitatea prelungirii pe încă unul cu gruparea turcă Fenerbahce Istanbul.

Fundaşul francez Adil Rami a semnat un contract pe un sezon cu posibilitatea prelungirii pe încă unul cu gruparea turcă Fenerbahce Istanbul.

În vârstă de 33 de ani, Rami a fost dat afară de Olympique Marseille în această lună, după ce i s-a reproşat că l-a minţit pe tehnicianul Rudi Garcia în mai, pentru a participa la filmările pentru emisiunea Fort Boyard, jucătorul lipsind de la un antrenament din acest motiv.

Adil Rami a mai evoluat în carieră la echipe ca Lille, Valencia, AC Milan şi FC Sevilla, înainte de a trece la Olympique Marseille, în vara anului 2017, când a semnat un contract pe patru ani.

Fundaşul este campion mondial cu Franţa, în 2018, fără însă a juca vreun meci în Rusia. El a evoluat de 36 de ori în prima reprezentativă, marcând un gol, şi şi-a anunţat tregerea din naţională la finalul turneului final al Cupei Mondiale de anul trecut.

Sursa : news.ro

Emmanuel Adebayor, coleg cu Silviu Lung jr la Kayserispor... Olympiacos Pireu, Dinamo Zagreb şi Steaua Roşie Belgrad s-au calificat în grupele Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x