Antena Căutare

Julen Lopetegui, despre CFR Cluj: Ne vor pune probleme, cu siguranţă

Antrenorul FC Sevilla, Julen Lopetegui, a lăudat viitoarea devrsară din Liga Europa, CFR Cluj, despre care a spus că este o echipă care va pune probleme.

"Este o echipă care doreşte să facă un salt la nivel internaţional şi care a făcut o bună investiţie. A făcut o primă fază foarte bună, câştigând tot acasă, unde încasează puţine goluri şi are jucători de referinţă în naţionala română. Ne va pune în dificultate, cu siguranţă. Iată o întrebare, care sunt cluburile care ne sună mai cunoscut, ţinând cont că au câştigat cu Lazio, Rennes şi Celtic. Cel mai important este cum vom ajunge în acel moment", a declarat fostul selecţioner al Spaniei, potrivit site-ului oficial al clubului din Sevilla.

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni echipa FC Sevilla, în 16-imile Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de luni, de la Nyon.

Partida tur va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

FC Sevilla a câştigat de cinci ori Liga Europa, ultima dată în sezonul 2015/2016.

În acest sezon, echipa andaluză ocupă locul 3 în clasamentul LaLiga, cu 31 de puncte, după 17 etape şi după Bareclona şi Real Madrid, ambele cu câte 35 de puncte, în 16 jocuri.

Sursa : news.ro

Mihai Stoica îi ironizează pe cei de la CFR Cluj după ce au "căzut" cu FC Sevilla în LE: Va fi greu pentru and... Marius Bilaşco, despre FC Sevilla: E o tragere proastă pentru noi, nu suntem mulţumiţi cu acest adversar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x