Antena Căutare

Kobe Bryant va fi onorat la gala Oscar

Ceremonia premiilor Oscar, care va avea loc pe 9 februarie, îi va aduce un omagiu baschetbalistului Kobe Bryant, scrie The Hollywood Reporter.

Sportivul a murit duminică în urma unui accident de elicopter în California, împreună cu fiica sa Gianna şi alţi şapte pasageri.

Deşi este celebru pentru cariera sa de sportiv, Kobe Bryant a câştigat un premiu Oscar în 2018 pentru scurtmetrajul de animaţie "Dear Basketball". El povesteşte în filmul de 5 minute şi 22 de secunde copilăria şi visul său de a deveni într-o zi baschetbalist, pe muzica lui John Williams.

De la Barack Obama la Kanye West, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Reese Witherspoon sau Justin Bieber, numeroase personalităţi i-au adus omagiu starului din baschet.

Cea de-a 92-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood.

Sursa : news.ro

Sofia Kenin s-a calificat în finala Australian Open, eliminând-o pe Ashleigh Barty.... Ahaber: Oficiali ai clubului Beşiktaş, la Bucureşti pentru Mircea Lucescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x