Antena Căutare

Lucescu si Rat sunt din nou campioni: Sahtior a cucerit titlul in Ucraina

Sahtior Donetk a castigat campionatul Ucrainei, dupa ce formatia antrenata de Mircea Lucescu s-a impus cu 2-0 in derby-ul cu Metalurg si are opt puncte in fata lui Dinamo Kiev, cu doua etape inainte de final. Victoria a facut uitata umilinta de etapa trecuta, cand Sahtior pierdea cu 0-3 pe terenul lui Dinamo Kiev.



Aceasta este al 11-lea trofeu castigat de Mircea Lucescu in 7 ani pe banca lui Sahtior (5 titluri, 2 Cupe si 3 Supercupe ale Ucrainei plus Cupa UEFA), dar antrenorul roman vrea sa isi treaca in palmares si inca o noua cupa, trofeu pe care nu l-a mai castigat din 2008.

Sahtior o va intalni in semifinala cupei pe fosta echipa a lui Oleg Protasov, Dnepr, locul 3 in campionat.

Totodata, Mircea Lucescu a ajuns la 9 titluri de campion in trei tari: 5 in Ucraina, 2 in Romania (Dinamo si Rapid ) si 2 in Turcia (Galatasaray si Besiktas)

Citeste si Antena3

Foto:Shakhtar.com

Lavinia Milosovici, in Hall of Fame de la 14 mai... Gaz Metan - Steaua 0 - 0 / Olaroiu nu a facut minuni! Vezi rezultatele din etapa a 32-a!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x