Antena Căutare

Schimbari la U Cluj: Noii actionari l-au pus antrenor pe Marius Sumudica

Imediat dupa ce Florian Walter a vandut clubul fratilor Bultoc, Universitatea Cluj si-a gasit si un nou tehnician. Marius Sumudica este persoana care va incerca sa salveze “sepcile rosii” de la retrogradare.

Lucrurile incep sa se miste la Universitatea Cluj, care n-a plans prea mult dupa esuarea negocierilor cu nemtii de la DK Sportler. Vineri, dupa negocieri indelungate, Florian Walter a ajuns la un acord cu Calin si Gheorghita Bultoc in privinta preluarii pachetului majoritar al clubului.

Fratii Bultoc si-au intrat imediat in rol si au gasit un nume pentru postul de antrenor, lasat vacant dupa demisia lui Dulca. Prima varianta a fost Dorinel Munteanul, dar “Neamtul” a refuzat oferta, aducand in discutie trecutul sau la rivala CFR. A fost contactat Marius Sumudica, fostul tehnician al Vasluiului acceptand propunerea noului actionariat.

Sumudica are ca obiectiv salvarea de la retrogradare si va debuta pe banca Universitatii in meciul de pe teren propriu cu Rapid, aceeasi echipa cu care si-a inceput si mandatul de la Vaslui.

Fotbal la celofan: Beckham ramane in forma cu impachetari... Avantajul Ligii Campionilor: Chelsea, primul sezon pe profit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x