Antena Căutare

Messi nu tine cont de cifre: “Barcelona e mai presus de orice record”

“Dubla” din meciul de Liga Campionilor cu Spartak Moscova l-a adus pe Leo Messi la 80 de goluri intr-un singur an. Desi e la doar cinci goluri de performanta istorica a lui Muller, argentinianul spune ca “Barcelona este deasupra oricarui record personal”.

Spartak-Barcelona 0-3. Messi marcheaza de doua ori si ajunge la 80 de goluri marcate intr-un an calendaristic. Recordul e detinut de Gerd Muller, care a inscris de 85 de ori in 1972. Cifrele sunt impresionante, dar Messi ramane modest.

Stiam ca trebuie sa incepem tare meciul din Rusia ca sa nu repetam episodul Celtic. N-a fost usor pe acest teren, dar s-a terminat cu bine. Jocul si performantele echipei sunt mult mai importante decat recordurile mele”, a declarat Messi dupa finalul jocului din Rusia.

Thierry Henry se poate intoarce la Arsenal... Meciul Athletic Bilbao - Hapoel Kiryat Shmona, amanat din cauza atentatului de la Tel Aviv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x