Antena Căutare

Mihai Stoica îi ironizează pe cei de la CFR Cluj după ce au "căzut" cu FC Sevilla în LE: Va fi greu pentru andaluzi să reziste vacarmului din Gruia

Oficialul FCSB Mihai Stoica i-a ironizat pe rivalii de la CFR Cluj, după ce formaţia antreantă de Dan Petrescu a "căzut" cu FC Sevilla, la tragerea la sorţi a 16-imilor Ligii Europa.

"5 MOTIVE SOLIDE PENTRU CARE CFR POATE ELIMINA SEVILLA

1. Sevilla nu mai ce a fost, iar şi când era top, Petrescu a bătut-o în UCL cu - the team with no budget - Urziceni (jucători cu salarii sub un sfert din ce au cei de la CFR azi), iar UEL nu e UCL;

2. În acest an, Sevilla a eşuat lamentabil în prelungiri contra Slaviei, Slavia pe care CFR a fost la 2 paşi s-o elimine în PO UCL (penalty ratat Omrani în tur şi ocazie monumentală Rondon la 0-0 în retur); cât ghinion să mai aibă şi feroviarii în actuala ediţie a cupelor europene?

3. Rezumatul meciului Steaua - Valencia e încă disponibil (www.youtube.com). Ajax sunt olandezi, nu e relevant.

4. Un 0-0 acasă poate fi rezultat de calificare. Te duci mai departe şi cu 1-1 în deplasare, nu neapărat 3-0 ca noi cu Betis. La Sevilla.

5. Va fi greu pentru andaluzi să reziste vacarmului din Gruia. Repetiţie generală azi în meciul pentru locul 1 cu Astra. Intrare extrem de liberă", a scris Stoica, pe Facebook.

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni echipa FC Sevilla, în 16-imile Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de luni, de la Nyon.

Partida tur va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

FC Sevilla a câştigat de cinci ori Liga Europa, ultima dată în sezonul 2015/2016.

În acest sezon, echipa andaluză ocupă locul 3 în clasamentul LaLiga, cu 31 de puncte, după 17 etape şi după Bareclona şi Real Madrid, ambele cu câte 35 de puncte, în 16 jocuri.

Sursa : news.ro

Un jucător din Top 30 ATP ar fi împlicat în meciuri trucate pentru pariuri, potrivit ZDF şi Die Welt. În total, 135 de j... Julen Lopetegui, despre CFR Cluj: Ne vor pune probleme, cu siguranţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x