Antena Căutare

OFICIAL: Barcelona a realizat primul transfer după plecarea lui Neymar! Catalanii au plătit 40 de milioane de euro

FC Barcelona a anunţat, luni, transferul internaţionalului brazilian Paulinho de la gruparea chineză Guangzhou Evergrande, pentru care a plătit suma de 40 de milioane de euro.

  • În vârstă de 29 de ani, mijlocaşul va avea o clauză de reziliere a contractului de 120 de milioane de euro. Paulinho va efectua, joi, vizita medicală, după care va fi prezentat oficial.

Acesta este primul transfer efectuat de Barcelona după a încasat 222 de milioane de euro, în urma plecării atacantului Neymar la PSG.

Paulinho a mai evoluat în cariera sa la echipele FC Vilnius, LKS Lodz, Bragantino, Corinthians şi Tottenham. În China, el a ajuns în vara anului 2015. Paulinho a fost transferat de fostul selecţioner al Braziliei Luiz Felipe Scolari, clubul chinez plătind englezilor de la Tottenham suma de 14 milioane de euro.

VIDEO: Suspendare RECORD pentru Cristiano Ronaldo! Cât poate sta pe bară, după ce l-a bruscat pe arbitru... În sfârşit, s-au trezit şi ei! Primăria a decis să schimbe de urgenţă gazonul de pe Arena Naţională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x