Antena Căutare

Primera Division: Cristiano Ronaldo, un nou hat-trick. Messi rateaza un penalty pentru Barca

O evolutie incredibila a portarului Javi Varas de la Sevilla a fortat Barcelona sa cedeze primul loc in La Liga, dupa 0-0 pe Nou Camp.


Evolutia excelenta a lui Varas parea in zadar cand in minutul trei al prelungirilor Federico Fazio l-a faultat pe Andres Iniesta in careu. Frederic Kanoute a fost eliminat pentru lovirea lui Cesc Fabregas in timpul protestelor, dar nervii l-au lasat si pe Messi, care a executat slab pentru ca Varas sa apere. Sevilla a terminat meciul in noua oameni, dupa ce Fernando Navarro a fost eliminat pentru un fault la Pedro, insa Sevilla a castigat un punct meritat in deplasare.

De partea cealalta, un hat-trick al lui Cristiano Ronaldo in prima repriza a rezolvat meciul cu Malaga, Real Madrid impunandu-se cu 4-0 in deplasare.


Primera, etapa a 9-a:


Sambata
Gijon - Granada 2-0
Santander - Espanol 0-1
Malaga - Real Madrid 0-4
Barcelona - Sevilla 0-0

Duminica:
Betis - Rayo Vallecano 0-2
Sociedad - Getafe 0-0
Atletico Madrid - Mallorca 1-1
Osasuna - Zaragoza 3-0
Valencia - Bilbao 1-1

Noua Zeelanda este noua campioana mondiala la Rugby... IMAGINI SOCANTE! MotoGP: Marco Simoncelli a murit pe pista de la Sepang in urma unui accident grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x