Antena Căutare

Război total Victor Pițurcă - Adrian Mutu! Fostul selecționer îl distruge pe ”Briliant” după amicalul România-Olanda

Deși au lucrat mulți ani la echipa națională, Victor Pițurcă și Adrian Mutu au avut de-a lungul ultimilor ani mai multe conflicte decât reușite la prima reprezentativă.

După celebrul episod din 2008, când actualul oficial FRF și Gabi Tamaș au avut o escapadă înaintea meciului cu San Marino, între Piți și ”Briliant” au existat multe războaie în presă. La începutul anului, fostul selecționer îl acuza public pe Mutu că strică intenționat atmosfera de la Dinamo pentru a putea să-l demită pe Ioan Andone.

Iar anul 2017 se încheie așa cum a început, cu un nou atac al lui Pițurcă la adresa fostului golgheter din Serie A. Ieri, imediat după meciul România - Olanda (scor final 0-3) ”Briliantul” a declarat că actuala selecţionată a România a evoluat mai bine decât naţionala din anii 2008 şi 2014. Această afirmaţie l-a deranjat pe Piţurcă, fost selecţioner al României între 2004 şi 2009 şi 2011-2014.

”Nu ştiu ce a zis Adi Mutu. Nu are de unde să ştie Mutu ce e fotbalul ca şi antrenor, pe bancă. E mai greu pentru el să vadă jocul. El habar nu are de joc, pentru că el era supărat atunci că nu era pe teren atunci, probabil”, a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport

Putea fi trădarea deceniului: Meme Stoica la Dinamo ! Oficialul FCSB a primit o ofertă de nerefuzat de la rivală. Ce dec... Tabloul Campionatului Mondial din 2018 este complet! Azi-dimineață am aflat a 32-a echipă calificată. Cum arată urnele ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x