Antena Căutare

Rednic a fost prezentat oficial la Standard Liege! Contra il inlocuieste la Petrolul

Mircea Rednic a renuntat la Petrolul si a fost prezentat oficial la Standard Liege. Romanul i-a impresionat deja pe belgieni. Le-a spus in franceza cum va face din Standard cea mai tare echipa din Belgia.

“Este cel mai important lucru din viata mea! E un moment de cotitura in cariera mea de antrenor. Este visul care astazi a devenit realitate”, a spus tehnicianul. Rednic a inceput treaba la Liege. A supervizat antrenamentul lui Standard la prima ora. Apoi a fost prezentat in conferinta. El a jucat cinci ani la Standard, din 91 in 96. Mereu a visat sa si antreneze la Liege.

Romanul a fost pus in tema de belgieni. Trebuie sa scoata pe Standard din criza. Standard a pierdut jumatate din cele 12 meciuri din campionat si e 9 in Belgia. Rednic va debuta pe banca lui Standard miercuri, in deplasare, cu Genk.

In locul lui Rednic tehnician la Petrolul va fi Cosmin Contra, care a semnat astazi un contract pe un an si jumatate cu gruparea ploiesteana.

Gigi Multescu a fost demis de la Astra pentru ca nu se mai intelegea cu Dinu Gheorghe... Lista celor 23 de jucatori nominalizati pentru castigarea trofeului "Balonul de Aur"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x