Antena Căutare

Rocha ramane la Steaua! Atacantul a refuzat transferul la Pandurii

Adi Rocha n-a acceptat conditiile oferite de Pandurii Targu Jiu si a anuntat ca va continua la Steaua pana in vara, atunci cand ii expira angajamentul cu trupa din Ghencea. Ros-albastrii se pusesera de acord cu gruparea gorjeana pentru suma de 30.000 de euro.

Brazilianul Adi Rocha le da stelistilor planurile peste cap. Varful, intrat in dizgratia patronului, a refuzat transferul la Pandurii si a anuntat ca ramane la Steaua pana la finalul contractului.

"Adi Rocha ne-a anuntat ca nu vrea sa plece, asa ca el va ramane la Steaua pana in vara, atat cat are contract", a declarat manangerul ros-albastrilor, Mihai Stoica.

Decizia fotbalistului l-a enervat la culme pe finantatorul stelist: "Reghe a zis ca ii va mai da sanse lui Rocha sa demonstreze, dar eu va spun ca el nu va mai prinde nici doua minute la prima echipa", a fost reactia lui Gigi Becali.

Cum Tatu si Iancu sunt pe cale sa ajunga la acelasi nivel cu echipa, este foarte probabil ca Rocha sa nu fie trecut pe lista de Europa League pentru dubla cu Ajax Amsterdam.

Pericol la Neatza: Razvan si Dani au incins o partida de darts! ... Tenis de masa: Romania-Germania, astazi, de la 18:30, la GSP TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x