Antena Căutare

Sarri, după 2-2 cu Atletico Madrid: Primul gol pot să-l accept, al doilea este mai greu de digerat

Antrenorul Maurizio Sarri s-a arătat supărat de faptul că echipa sa, Juventus Torino, a fost egalată de Atletico Madrid, după ce a condus cu 2-0, în Liga Campionilor.

Antrenorul Maurizio Sarri s-a arătat supărat de faptul că echipa sa, Juventus Torino, a fost egalată de Atletico Madrid, după ce a condus cu 2-0, în Liga Campionilor.

"Era important să câştigăm pentru a fi în condiţii ideale în vederea calificării. Am suferit în primele 20 de minute, dar apoi am jucat mai direct. Am fost aproape de 3-1. Echipa a făcut mulţi paşi înainte şi asta ne-a dat încredere. Uneori nu am avut agresivitatea necesară în faţa adversarului şi trebuie să remediem asta, dar cred că lucrurile merg în sensul bun. Pe de o parte, sunt lucruri pozitive, dar şi altele enervante. Pot să accept primul gol, pentru că adversarul are jucători buni, dar al doilea este mai greu de digerat, deoarece mingea s-a deplasat încet. Echipa a făcut un meci bun, serios, sunt lucruri pozitive, dar este un pic supărător. Am avut senzaţia că meciul era în controlul nostru şi că-l putem închide", a declarat Sarri, potrivit lefigaro.fr.

Juventus a terminat la egalitate, miercuri, scor 2-2 (0-0), meciul disputat în deplasare cu Atletico Madrid, în etapa I a Grupei D a Ligii Campionilor. Juventus a condus cu 2-0, prin reuşitele lui Cuadrado ’48 şi Matuidi ‘65, dar formaţia antrenată de Diego Simeone a revenit în final, când au marcat Savici ’70 şi Herrera ’90.

Sursa : news.ro

Ansu Fati va primi vineri paşaportul spaniol... Diego Simeone, după 2-2 cu Juventus: Un rezultat de egalitate mai mult decât meritat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x