Antena Căutare

Surpriză totală din partea lui Balotelli! Nimeni nu se aştepta ca tocmai cu ei să semneze

Atacantul italian Mario Balotelli şi-a prelungit, duminică, contractul cu echipa OGC Nice la care a venit în vara anului trecut, informează site-ul oficial al grupării franceze.

Durata noii înţelegeri nu a fost dată publicităţii, dar presa franceză a scris că Balotelli a semnat pe două sezoane. Un lucru extrem de important îl reprezintă modul în care site-ul oficial al echipei din Nisa l-a prezentat pe Super Mario.

"A făcut eforturi financiare importante pentru a rămâne alături de noi şi în sezoanele viitoare", este unul dintre pasajele din comunicatul grupării din Ligue 1. În realitate, Balotelli n-a făcut chiar un mare sacrificiu, pentru că va câştiga aproape şase milioane de euro pe an în Franţa.

Mario Balotelli, în vârstă de 26 de ani, a fost achiziţionat în vara anului trecut de la FC Liverpool şi semnase o înţelegere pe un sezon cu OGC Nice. El a mai evoluat anterior la echipele Lumezzane, Internazionale Milano, Manchester City şi AC Milan.

Galerie FOTO: Mertens, starul lui Napoli, în vizită la Mihai Neşu! Belgianul nu şi-a uitat colegul de la Utrecht... S-a bătut un an întreg pentru el, dar acum renunţă! Becali s-a răzgândit şi iese din cursa pentru un transfer important...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x