Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Primul jucător plecat în mod oficial de la FCSB în această iarnă: ”Steaua a fost un vis devenit realitate”

Sezonul plecărilor de la FCSB a început mai repede decât se anticipa inițial. La nici 24 de ore de la meciul cu Viitorul din runda a 22-a, ultima din anul 2017, un jucător din lotul lui Nicolae Dică s-a despărțit oficial de viceliderul Ligii 1!

Venit cu mari speranțe la FCSB de la FC Botoșani în vară, Cătălin Golofca a devenit azi primul fotbalist care a decis să-și rezilieze contractul cu gruparea roș-albastră, anunță gsp.ro. Fotbalistul s-a prezentat în această dimineață la sediul clubului unde a avut o discuție cu președintele Valeriu Argăseală. Ulterior, acesta a decis să semneze rezilierea contactului pe care-l avea cu FCSB și care era valabil până în iunie 2021.

Transferat în vară de la FC Botoşani, Cătălin Golofca n-a confirmat la FCSB, fiind trimis multe etape chiar în Liga a 3-a la FCSB II. Acum, fotbalistul face cale întoarsă către echipa moldavă.

Iată și prima reacție oficială a jucătorului după plecarea de la FCSB:

”A venit momentul despărțirii mele de cel mai titrat club din fotbalul românesc! Steaua a fost un vis devenit realitate. Am petrecut aici cele mai frumoase momente din cariera mea, dar acum trebuie să mă opresc.

Au fost fost momente frumoase petrecute aici, chiar dacă nu mi-am îndeplinit toate dorințele stabilite la început. Poate am greșit și eu, dar nu regret deloc niciun moment pe care l-am petrecut la singura echipă din fotbalul românesc care a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

Le mulțumesc tuturor celor din staff, tuturor colegilor mei, dar în primul rând suporterilor steliști! Vă doresc să câștigați titlul de campion, să ajungeți din nou în grupele Ligii Campionilor și să faceți istorie așa cum ne-am propus împreună încă din vară!

Mă întorc acasă, la FC Botoșani, acolo unde îmi voi ajuta echipa să realizăm obiectivele propuse. Vă mulțumesc tuturor și să aveți parte de Sărbători cu liniște, iar 2018 să fie mai bun pentru toată lumea", a declarat Golofca pe un site de socializare

În vârstă de 27 de ani, Golofca a jucat 15 meciuri în tricoul FCSB-ului şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă.

Roş-albaştrii au achiziţionat în vară 40% din drepturile federative ale jucătorului în schimbul a 400.000 de euro. Golofca nu s-a impus și a plătit din cauza vieţii extrasportive, care l-a determinat pe Dică să-l excludă de mai multe ori din lot şi să-l trimită la echipa a doua, care evoluează în liga a treia.

Dezvăluiri-ȘOC la echipa națională de fotbal a României: ”Selecționerul mă forța să DOPEZ jucătorii!” Un fotbalist a cer... BREAKING NEWS! Lovitură pe piața transferurilor. Denis Alibec, salvat de Marius Șumudică! Unde este așteptat atacantul l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x