Antena Căutare

Veşti excelente pentru stelişti! Becali a anunţat un nou transfer bombă: "Ne-am înţeles şi va semna"

Gigi Becali a anunţat un nou transfer spectaculos pe care FCSB îl va face în perioada următoare. Patronul roş-albaştrilor a confirmat informaţiile care circulau în presă în ultima perioadă.

"Da, negociez cu Hagi pentru Nedelcu şi Coman. Am oferit 3,5 milioane pentru amândoi şi 20% procent din viitorul transfer, că aşa lucrez eu cu el. 90% se va rezolva cu Nedelcu, pentru 1,5 milioane, iar pentru Coman el încă aşteaptă ofertă mai bună din străinătate", a spus Becali.

Chiar dacă patronul FCSB a anunţat mutările, transferurile sunt departe de a se realiza. În realitate, Hagi îşi doreşte să vândă în străinătate şi aşteaptă oferte importante de la echipe importante ale Europei.

Mai mult, dacă ar fi să-i cedeze la Steaua, atunci Hagi şi-ar da acordul numai după ce Viitorul va juca în Liga Campionilor.

OFICIAL: Simona Halep nu va participa la turneul de la Birmingham! Se odihneşte pentru Wimbledon... Transfer EXCELENT realizat de CSU Craiova! A prezentat oficial un jucător dorit şi de Dinamo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x