Antena Căutare

VIDEO! Lionel Messi, cu pusca la gat la sosirea in Arabia Saudita

Leo Messi s-a speriat rau de tot in Arabia Saudita. Superstarul Barcelonei a fost asteptat cu pusca pe aeroportul din Riyadh. Soldatii arabi l-au pazit mai ceva ca pe sefii de stat. Cu glontul pe teava. Nationala Argentinei joaca miercuri, un amical cu selectionata Arabiei Saudite.

Leo Messi a fost intampinat cu pustile la sosirea in Arabia Saudita. Soldatii arabi au format trupa de comando ca sa-l pazeasca pe starul Barcelonei.



Desi fanii l-au asteptat cu flori pe aeroportul din Ryad, Messi s-a speriat rau si s-a dus tinta la autocar.

Argentina se antreneaza cu Arabia Saudita pentru super confruntarea cu Brazilia, care se va juca pe 22 noiembrie la Buenos Aires.

Dupa ce a ajuns la hotelul din Ryad, Messi a avut parte si de o surpriza. Ginerele lui Maradona, vedeta lui City, Kun Aguero, i-a facut un cadou special. Un echipament al nationalei Argentinei pentru micutul Thiago. "Mi-am tinut promisiunea", a scris Aguero pe Twitter.

Romania-Belgia, miercuri, 21:00, Antena1 si liveVIDEO si liveTEXT pe a1.ro! Rusescu, o “viteza” sub nationala... Va aparea “Nesu Magazine”, revista dedicata lui Mihaita Nesu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x