Antena Căutare

Wesley pleaca de la Vaslui la Al Hilal

Inevitabilul s-a produs! Adrian Porumboiu a cedat rugmintilor lui Wesley si a fost de acord cu oferta venita din Arabia Saudita, de la Al Hilal.

Vasluiul va lua 3 milioane de euro pentru atacantul care a dat 54 de goluri pentru echipa de la "taranoaia". Doar din contract, fotbalistul de 31 de ani va castiga aproape 1 200 000 de euro pe an. Sezonul trecut, Wesley a marcat 27 de goluri.

Oficialul vasluian sustine ca suma de transfer nu este mare, insa salariul jucatorului este "fabulos". "Pentru fotbalul romanesc e o suma indecenta, ba nu, pentru fotbalul european. Asa salariu o sa aiba. Nu pot comenta daca e 2 milioane de euro, nu pot sa spun suma de transfer pentru ca nu e cine stie ce. Dar oferta pe care a primit-o jucatorul e fabuloasa. N-ai cum sa te opui plecarii lui", a explicat Adrian Porumboiu.

JO Londra: "Aglomeratie" de sefi de stat si de guvern, la ceremonia de deschidere a Olimpiadei... Dragomir: ”Badea mi-a propus sa dau lovitura de start la Dinamo-Barcelona. Asta-mi lipsea, sa iau 50.000 de ...uie!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x