Antena Căutare

Prognoza meteo 25 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru joi, 25 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

harta romaniei cu simboluri prognoza meteo pusa pe drapelul tarii
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru joi, 25 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România. | Shutterstock.com

Descoperă previziunile meteorologilor despre ziua de joi, 25 aprilie 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Prognoza meteo 25 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

În sud-estul țării valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent, iar în rest vremea se va răci.

În Transilvania, Moldova, Muntenia și cea mai mare parte a Oltenei și a Dobrogei cerul va fi mai mult noros și se vor semnala averse. Cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp, iar mai ales în sud-est se vor semnala descărcări electrice.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și averse se vor semnala pe suprafețe mici. La munte, la altitudini de peste 1500 m, cu precădere în Carpații Meridionali și Orientali, vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Noaptea, cerul se va degaja în cea mai mare parte a teritoriului, iar ploile se vor restrânge treptat către nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul, estul și centrul teritoriului, dar și asociate averselor.

Citește și: Alertă meteo! Cod galben de ploi însemnate cantitativ și vânt puternic. Până când este valabilă informarea meteorologilor

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în estul Transilvaniei și 25 de grade în estul Munteniei și Dobrogea continentală, iar cele minime între 0 și 12 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiuni, unde spre sfârșitul intervalul vor fi condiții de brumă. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață.

Prognoza meteo pentru București, joi, 25 aprilie

Vremea se va răci. Pe parcursul zilei și la începutul nopții cerul va fi mai mult noros și vor fi averse slabe, posibil însoțite de descărcări electrice, apoi cerul va deveni variabil.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 3…7 grade.

Vezi cum va fi vremea de mâine în secţiunea de pe observatornews.ro

Prognoza meteo 24 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Ceața portocalie a învăluit orașul. Ce i-a îngrijorat pe experți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x