Antena Căutare

Părăsit de mamă, crescut într-un orfelinat. Lui Alex, fondatorul trupei Extreme Magic, dansul i-a oferit o familie: „Îi iubesc, sunt ca frații mei”

Trupa Extreme Magic a început ca visul unui copil abandonat de mamă, crescut într-un orfelinat. Alex, coregraful celor șapte copii talentați, a izbucnit în plâns pe scena Next Star: „A spus două cuvinte și l-au cuprins lacrimile”.

Extreme Magic înseamnă șapte băieți și fete super talentați, cu cuprinse între 12 și 14 ani. Au venit la Next Star tocmai de la Târgu-Neamț și i-au dat gata pe jurații de la Next Star cu mișcările lor de break dance.

Alex este omul care a construit trupa Extreme Magic. Un coregraf extrem de pasionat, dar care a avut o viață complicată, fiind crescut într-un centru de plasament.

El a urcat pe scena Next Star strigat de puștii pe care îi antrenează. După ce i s-a spus „să-și dea cu reveneală pe față”, el și-a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, povestea emoționantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-a descurcat trupa Extreme Magic, pe scena Next Star, puteți vedea aici:

Mamă, mamă, ce mișcări! Băieții de la Extreme Magic i-au dat gata pe jurații de la Next Star: ”Au fost magici!”

Șah mat, Loredana Groza! Cătălina Solomac i-a dat gata pe jurați, cu o simplă întrebare: „Suntem perfecte pentru că sunt... „Cineva vrea să mă tragă de păr!” Brianna Fora vrea să i se facă dreptate! Ștefan Bănică n-a stat pe gânduri: „Dă-mi rep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x