Antena Căutare

"Eşti muzicant. Eşti bun, eşti valoros şi vei evolua". Cătălin a făcut minuni cu acordeonul, alături de cei doi părinți ai săi. Ce să mai, o adevărată familie de artiști!

Cătălin Gusevatii este un băiețel în vârstă de 12 ani, din Chișinău, şi, în această seară, a venit la “Next Star” să ne cânte si să ne încânte cu acordeonul lui. Până aici, nimic spectaculos, însă surpriză mare a fost când în scena au intrat şi cei doi părinţi ai săi.

Cătălin Gusevatii este un băiețel în vârstă de 12 ani, din Chișinău, şi, în această seară, a venit la “Next Star” să ne cânte si să ne încânte cu acordeonul lui. Până aici, nimic spectaculos, însă surpriză mare a fost când în scena au intrat şi cei doi părinţi ai săi.

Tatăl l-a acompaniat la trompetă, iar mama, vocal. De asemenea, alături de aceştia, pe scenă au mai urcat şi cei doi verișori, care au dansat pe durata momentului său. Ce să mai, o adevărată familie de artişti şi muzicanţi!

Și chiar nu mințim cu nimic. Cătălin are părinți cunoscuți și apreciați, după cum povestește chiarl el. Cum să nu te mândrești?

Momentul lui a fost apreciat de toţi cei prezenţi în platou. Iar la masa juraţilor a plouat cu laude. “Eşti muzicant. Eşti bun, eşti valoros şi vei evolua şi de acum încolo”, a mărturisit Pepe.

Cu patru steluţe verzi, Cătălin merge direct în finala serii!

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „CATALIN”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

“Am stat o noapte în genunchi, lângă pătuțul lui şi atunci l-am cunoscut pe Dumnezezeu”. La doar 12 ani, Alex Ionescu se... “A intrat diamantul pe scenă”. Raisa le-a luat ochii juraţilor! "Cheap thrills” a răsunat, în această seară, pe sce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x