Antena Căutare

Power Couple România, 4 martie 2024. Eliza Nanaticu, la un pas de o accidentare gravă. Dani Oțil s-a speriat când a văzut-o așa

Eliza Natanticu a fost la un pas de o accidentare gravă în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024. Dani Oțil s-a speriat de căzătura concurentei. Camerele de filmat au surprins întregul moment.

Colaj cu Eliza Natanticu în timpul unei probe de la Power Couple România, când s-a accidentat Galerie
Eliza Natanticu a fost la un pas de o accidentare gravă în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024 | Antena 1

Ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024, a ținut cu sufletul la gură telespectatorii. Oamenii din fața micilor ecrane au avut ocazia să vadă un moment emoționant, dar și o nouă probă de excepție prin care au trecu concurenții.

De data aceasta, fetele au fost puse din nou la încercare. Acestea au fost nevoite să își mențină echilibrul pe o bandă în timp ce căutau zece piese vestimentare ale partenerilor printre alte haine. Soții sau iubiții acestora nu au voie să ofere informații despre îmbrăcămintea ascunsă.

Citește și: Power Couple România, 28 februarie 2024. Eliza Natanticu a „explodat” de nervi în timpul unei probe. Cum a reacționat soțul ei

Situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară. Eliza Natanticu a fost la un pas de o accidentare gravă în timpul misiunii. Soția lui Cosmin Natanticu a avut o clipă de neatenție care ar fi putut să o coste scump.

Ce s-a întâmpla cu Eliza Natanticu în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024. Cum era să se accidenteze soția lui Cosmin Natanticu

Deși face bandă când merge în sala de fitness, Eliza Natanticu a întâmpinat probleme la proba din ediția 13 Power Couple România, de pe 4 martie 2024. Concurenta a căzut în genunchi la a treia încercare de a căuta hainele soțului ei printre o mulțime de alte piese vestimentare.

După incidentul minor, concurentul a început să strige la partenera lui. Actorul a încercat să-i dea câteva indicații clare Elizei Natanticu pentru a nu mai avea parte de astfel de accidentări.

„Eu nu ascult când vorbește lumea cu mine!”, a spus ea.

„Poate o să pară funny din exterior, dar fiind a mea nu puteam să mă amuz”, a fost replica dată de Cosmin Natanticu.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Drama prin care a trecut Eliza Natanticu. Ce a povestit despre momentul greu din viața ei

A doua accidentare serioasă a concurentei a avut loc atunci când a încercat să se pună pe bandă, însă s-a împiedicat. Din grabă, aceasta nu și-a mai putut ține echilibru și a căzut într-o poziție nu tocmai plăcută. Camerele de filmat au surprins întregul moment tensionat.

Dani Oțil s-a speriat când a văzut-o pe soția lui Cosmin Nanaticu că își pierde echilibru. Prezentatorul TV a avut o reacție la care puțini s-ar fi așteptat. Un lucru este cert, Eliza Natanticu a ținut cu sufletul la gură publicul de acasă atunci când a căzut.

„Și m-am dus bine rău de tot!”, a zis Eliza Natanticu.

„Calm, uită-te mai mult la picioare decât la mâini. Nu mai vreau accidente. Aleargă ușor și respiră! Mi-a stat un pic inima! Nu am mai văzut oameni să cadă așa pe bandă”, a dezvăluit Dani Oțil.

Cosmin Natanticu și-a păstrat calmul și a încercat să nu își agite prea tare partenera cu strigătele sale, după căzătura dureroasă de care a avut parte.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 4 martie 2024. Daiana Anghel a făcut senzație cu mișcările sale de Shakira. Cum a dansat la petrec... Power Couple România, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu a cedat după o probă. A fost la un pas de solicitarea asistenței m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x