Antena Căutare

Așa arată cel mai șmecher buletin din lume! Un bărbat s-a fotografiat cu o scobitoare în gură – Video

Cel mai „șmecher” buletin din lume îi aparține unui bărbat care s-a fotografiat cu o scobitoare în gură pentru actul său de identitate.

Cel mai „șmecher” buletin din lume îi aparține unui bărbat care s-a fotografiat cu o scobitoare în gură pentru actul său de identitate.

Ramona a prezentat imaginea, marți, la „Prietenii de la 11”.

Bărbatul fotografiat cu scobitoarea în gură este din Spania. El a făcut această fotografie pentru bulletin după ce a pierdut un pariu cu prietenul său cel mai bun.

„Adevărul este că nu am crezut nici eu că actul meu de identitate va arăta așa până când nu l-am văzut în mâinile mele", a povestit bărbatul din Leonese.

El a avut noroc, pentru că autoritățile i-au făcut o favoare și i-au acceptat dorința de a fi fotografiat pentru buletin cu o scobitoare în gură.

Bărbatul a vrut să apară și cu ochelari de soare în buletin, dar autoritățile l-au refuzat.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

Diana Munteanu, dezvăluiri bombă! „Am cântat în corul bisericii” - Video... Nicole Cherry a spus adevărul! De ce s-a despărțit „Cireșica” și ce surpriză are pentru fani - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x