Antena Căutare

Iuliana Luciu, dezvăluiri despre experiența Asia Express: „Am avut discuții cu Margherita de la Clejani”

Iuliana Luciu a povestit despre experiența „Asia Express”, vineri, la „Prietenii de la 11”. Ea a dezvăluit că au existat momente tensionate între ea și colega ei, Margherita de la Clejani. 

Iuliana Luciu a povestit despre experiența „Asia Express”, vineri, la „Prietenii de la 11”. Ea a dezvăluit că au existat momente tensionate între ea și colega ei, Margherita de la Clejani.

„Totul a fost foarte greu. Este un show extraordinar de greu. Însă, m-aș mai duce și a doua și a treia oară, pentru că vreau să mă bucur de tot ce înseamnă acest show”, a spus Iuliana Luciu.

„În momentul în care a trebuit să găsim mașini, noi (ea și coechipiera ei, Margherita de la Clejani) ne-am gândit că fiind două fete drăguțe, vom găsi foarte repede. Însă, nu reușeam. Băieții ieșeau în stradă, făceau cu mâna, iar a doua mașină era a lor. Noi nu am avut noroc”, a mai povestit ea.

Iuliana Luciu a făcut echipă cu Margherita de la Clejani în cel mai dur reality-show.

Iuliana a dezvăluit că au fost și momente tensionate între ea și coechipiera ei. „Au fost și momente tensionate, pentru că este un stres foarte mare acolo”, a spus ea.

Iuliana Luciu a povestit ce probleme a avut cu mâncarea în Asia Express.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”. „M-am întors în țară și am făcut cât pentru toată perioada”, a spus ea.

Aventurile din Asia Express - Drumul Elefantului continuă duminica, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

„Oh, Ramona!”, comedia anului: „Nu s-a mai văzut așa ceva în România”. Detaliu inedit din culise - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x