Antena Căutare

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara. Vă mulțumim!

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care a avut-o castigatoare pe Misha, cu o transformare in Romica Puceanu, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Emisiunea prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 2.052.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.47.

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care a avut-o castigatoare pe Misha, cu o transformare in Romica Puceanu, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Emisiunea prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 2.052.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.47.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.20), o audienta medie de 9,3 puncte de rating si o cota de piata de 21%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 7,9 puncte de rating si o cota de piata de 17,8%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,8 puncte de rating si o cota de piata de 18%, urmata de Pro TV, cu 7,2 puncte de rating si 16,5% cota de piata.

Seara transformărilor totale de sâmbăta aceasta a fost deschisă cu un moment special: celebrul compozitor Horia Moculescu a venit pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale creațiilor sale, alături de Florin Ristei și FreeStay. Momentul a emoționat-o până la lacrimi pe jurata vocilor, Ozana Barabancea, care si-a amintit cum fredona cantecul "Anul 2000", una dintre creatiile maestrului, impreuna cu parintii sai.

Seara de gala de la "Te cunosc de undeva!" a continuat cu transformarile concurentilor, atent urmarite de la masa juriului de Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan.

Astfel, Amna a imitat-o pe Loredana Groza, din perioada începuturilor ei muzicale, și a cântat “Mă întreb ce să fac?”, piesa care i-a adus copilei de 16 ani din Onești trofeul Mamaia, în anul 1986. Nico a dus la bun sfârșit un travesti complicat, transformată în juratul Aurelian Temișan, Dima Trofim a intrat pentru câteva ore în pielea lui Jason Derulo, Dorian Popa a adus-o în show-ul transformărilor pe originala și puternica Dina Vass, în timp ce Maria Buză și Pepe au facut show cu piesa “Shame, shame, shame”, transformați în Cher și Tina Turner. Șerban Copoț a cântat pentru prima data cu un taraf - Taraful Silvian Voicu - muzică de pahar și voie bună, transformat în Tita Bărbulescu, Lucian Ionescu a urcat pe scenă în travesti, ca să o imite pe Christina Aguilera, pe cand Adina Răducan a readus-o la "Te cunosc de undeva!" pe energica și alintata Katty Perry.

Cea mai buna transformare a serii a fost cea realizata de Misha, care a imitat-o pe Romica Puceanu. Cu această ocazie, frumoasa sotie a lui Connect-R a cântat pentru prima dată în viața ei muzică lăutărească.

Sursa: Kantar Media

Copyright:A RMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 5 noiembrie 2016

Nici nu se putea altfel! Misha a câștigat a noua ediţie din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!"... Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a susţinut primul concert după ce a născut! Cum a arătat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x