Antena Căutare

Freestay și Marina Scupra au făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste muzicală pe scena „Te cunosc de undeva”!

În cadrul celei de-a III-a ediţii din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", Marina Scupra și Freestay  au cântat pentru data împreună.

În cadrul celei de-a III-a ediţii din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", Marina Scupra și Freestay au cântat pentru data împreună.

Melodii memorabile din repertoriul legendarei artiste ca „Te iubesc!” sau „Un trifoi cu patru foi!” au sunat memorabil în interpretarea celor doi artiști!

Marina Scupra și Florin Ristei au făcut un show de excepție împreună, bucurând nu doar juriul, ci și juriul! Seara a debutat în mare forță la „Te cunosc de undeva”!

“A fost ceva nou pentru mine, pentru că n-am mai participat la o astfel de emisiune, și m-am simțit extraordinar! Am avut însă niște emoții îngrozitoare(râde). Mă bucur că s-a cântat live și că m-am simțit atât de bine pe scenă. Mai vreau!”, ne-a spus cunoscuta interpretă.

Florin Ristei și trupa sa (Freestay) au făcut o echipă excelentă cu Marina Scupra!

Marina Scupra a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste de pe scenă muzicală românească din anii de dinainte de Revoluție.

Lucian Ionescu a repetat pe stradă pentru “Te cunosc de undeva!”, ca să nu-și deranjeze vecinii... Misha, te cunoaștem de undeva? Ce mișcări, ce înduiri, ce joc de glezne! Dorian Popa a adus „Tenerife” direct pe scena d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x