Antena Căutare

Îi cunoaştem de la televizor, din reviste, de pe Facebook şi Instagram, i-am văzut în concerte sau la teatru! Ei sunt toţi, Doamne, şi TOŢI NOUĂ concurenţi "Te cunosc de undeva"

Îi cunoaştem de la televizor, din reviste, de pe Facebook şi Instagram, i-am văzut în concerte sau la teatru!  Iar acum îi vom vedea transformaţi în alte vedete, purtând tocuri şi peruci, având pielea uneori de ciocolată şi altă culoare a ochilor, poate.

Îi cunoaştem de la televizor, din reviste, de pe Facebook şi Instagram, i-am văzut în concerte sau la teatru! Iar acum îi vom vedea transformaţi în alte vedete, purtând tocuri şi peruci, costume populare şi de latex, bărbiţe, corniţe şi alte "accesorii" care ne vor face să îi confundăm cu originalul!

Doamnelor şi domnilor, Lidia Buble, Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Julie Mayaya, Anisia Gafton, CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal si Sebastian Muntean sunt concurenții din sezonul XII ”Te cunosc de undeva!”

Nouă artişti talentaţi, pe care deja îi cunoaştem şi-i iubim, pe care de abia aşteptăm să îi admirăm în travesti, cu un look total schimbat, cu altă atitudine şi mod de a fi! Nu mai încape îndoială că cei nouă concurenți de la "Te cunosc de undeva", vor fi față în față cu cea mai tare provocare!

Întâi de toate, să îi prezentăm vouă, telespectatorilor, "în toată splendoarea" lor:

1. Pe Adriana Trandafir o ştim mai ales de pe scena de teatru, dar vom avea o surpriză, căci artista se descurcă excelent şi la capitolul cântat. De altfel, un actor fără veleităţi de cântăreţ nici nu există! Este decana de vârstă a emisiunii, de aceea ne aşteptăm să o vedem cum îi încurajează pe ceilalţi concurenţi!

"Recunosc că, de multă vreme, am fost curtată să particip la această "haiducie" și am refuzat mereu, pentru că nu am avut curajul și nici timpul necesar. Din fotoliul telespectatorului, "Te cunosc de undeva!" este o emisiune de divertisment spumoasă, amuzantă și plină de neprevăzut, cu invitaţi foarte talentaţi, speciali, care surprind mereu, dar știam cât de greu este și, mai ales, câtă muncă se află în spatele acestei emisiuni. Participând la o altă emisiune de divertisment aici, la Antena 1, am avut o întâlnire cu toţi cei răspunzători de bunul mers al acestei emisiuni, cea mai longevivă dintre toate ţările în care s-a făcut până acum și, cu argumente foarte bine susţinute, m-au convins să spun da, să scap de toate fricile, complexele, îndoielile, neputințele și nesiguranţele mele care erau pe bună dreptate întemeiate, mai ales că sunt decana de vârstă a tuturor invitaţilor, din ediţiile de până acum", marturisește cunoscuta actriță Adriana Trandafir.

2. Are accent italienesc şi e normal să fie aşa, căci Ramona Bădescu a trăit mai mult în Italia decât în România! Frumoasa brunetă cu trăsături de zeiţă coborâtă din Olimp a cochetat cu actoria, a practicat și modelingul, iar din 2008 a intrat și în politică. Ce putem să mai adăugăm, decât un "Mille grazie, la bella donna!"

“Această “emisiune-ispită” mi-a intrat prima dată la suflet acum trei ani de zile, ca un ghimpișor. De-a lungul timpului, revenea din ce în ce mai puternică “ispita”, până când am hotărât să intru în acest “joc” dificil. Am o oarecare teamă că nu voi fi la nivelul așteptărilor, dar sunt sigură că o s-o depășesc”, adaugă interpreta și actrița Ramona Bădescu.

3. Anisia Gafton cea plină de viaţă şi de umor e asistentă TV, dar una atipică, căci blonda nu poate sta deoparte şi să fie doar un spectator tăcut. O recomandă talentul, am zice noi, precum şi firea jovială! Capatos a dezvoltat o formă de dependenţă de aşa o asistentă la "XtraNight Show", şi noi suntem pe cale să o facem, după ce o vom revedea sâmbătă de sâmbătă în cel mai spetaculos show al transformărilor.

“Mi-ar plăcea să le imit pe Maria Tănase, Mădălina Manole, Marilyn Monroe, Sofia Vicoveanca, Duffy, Ruby, Bonnie Tayler sau Marina Voica. De asemenea, mă bucur că echipa este foarte unită și frumoasă, iar concurenții foarte prietenoși. Practic mergi acolo ca în vacanță, să te distrezi. Sunt fericită și cred că am avut noroc să fac parte din echipa aceasta”, mai spune actrița de stand-up comedy.

4. Julie Mayaya, o artistă exotică, cu o voce inconfundabilă şi un public care o iubeşte, consideră o provocare venirea ei la “Te cunosc de undeva!" Prietenoasă şi plină de optimism, Juliei nu îi este frică decât de modificarea manichiurii şi a coafurii, mai ales că are un păr creţ, de păpuşă creolă, "made in Africa".

“Sunt convinsă că va fi o experiență care-mi va testa limitele și din care voi avea foarte multe de învățat. Mă sperie însă faptul că în anumite situații voi fi nevoită să port lentile de contact. Asta pentru că nu am mai purtat niciodată și stiu că am ochii sensibili. Mă mai sperie si faptul că trebuie să renunț la unghiile mele lungi și îndrăznețe și, nu în ultimul rând, faptul că părul meu afro reprezintă o adevărată provocare pentru stiliști”, spune solista cu origini congoleze.

5. "Simte şi gândeşte la fel ca noi", doar că ea e de obicei pe scenă, iar noi o admirăm de partea cealaltă a cortinei. Artista Lidia Buble, aflată la a doua sa participare la “Te cunosc de undeva!”, mărturisește că și-a dorit mult să revină pe scena transforming show-ului. Cu multe hituri la activ, cu milioane de oameni care o iubesc pentru ceea ce face şi ce este, Lidia ne va recuceri sâmbătă de sâmbătă!

“Prima mea participare m-a maturizat foarte mult artistic, mi-a dat o mare încredere în mine, de la o ediție la alta. Cred că, de data asta, voi da și mai mult din mine și voi fi o "Wonder Woman", pe scenă (râde). Am mari emoții și sunt foarte nerăbdătoare să începem noul sezon”, spune Lidia Buble.

Şi să trecem şi la componenţa masculină a lotului "Te cunosc de undeva!"

6. Cu părinţi artişti, Alin Pascal, fiul cunoscutei cântărețe de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița, nu a stat niciodată departe de scenă. De mic copil, a fost cu mama lui prin concerte, iar vioara a devenit o prezenţă constantă în viaţa lui.

“Îmi doream foarte mult să particip la “Te cunosc de undeva!”, pentru că este o emisiune care îți permite să-ți depășești limitele și asta în fața unei țări întregi. Sunt foarte fericit să particip și sunt și mai fericit că am găsit aici o echipă de producție cum nu am mai întâlnit. Pe de altă parte, am deja temerile mele. Cel mai teamă îmi este de momentul când va trebui să joc roluri de femei, pentru că mi se pare imposibil să te miști și să ai aerul unei femei. Am început că le studiez mimica feței, să urmăresc ce fac cu mâinile, cum stau pe scaun și cred că sunt pe drumul cel bun”, spune interpretul și violonistul Alin Pascal, fiul cunoscutei cântărețe de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița.

7. Artistul vinovat de hitul "Fata de ciocolată! este tânărul Sebastian Muntean, un artist cu o voce puternică, care convinge pe oricine că acolo unde sunt talentul şi munca, nu are cum să nu apară succesul!

“M-am simțit flatat că am fost luat în considerare pentru proiectul “Te cunosc de undeva!”. Până să ajung la clasamente, personaje, tocuri si peruci, am înțeles că simpla mea participare este un câștig personal și că mulți își doresc să ajungă pe o astfel de scenă, în fața a milioane de români. Mă simt norocos”, adaugă interpretul Sebastian Muntean.

8. Mai are nevoie de prezentare? Îi dăm o kendamă, să ne facă şi o schemă inedită de dans? CRBL, câștigător al primului sezon “Te cunosc de undeva!”, este la a patra sa participare în show-ul transformărilor.

Mi-am dorit să revin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că am foarte multe amintiri plăcute din sezoanele trecute. Am rămas prieten cu aproape toată echipa de filmare și îmi era dor de juriu, de canapea, de ruletă și, bineînțeles, îmi era dor să încerc noi personaje. Urmează așadar încă un sezon plin de provocări. Pentru mine este o onoare să particip pentru a patra oară la acest show”, spune CRBL.

Artist complet, i-a fost "SIMPLU" să pătrundă în showbiz, pentru că are talent cât încape, carismă şi e ambiţios!

9. La rândul său, Cezar Ouatu, câștigător al celui de-al șaptelea sezon, urcă pentru a treia oară pe scena show-ului transformărilor. Cântăreţ de operă, pop-opera și pianist, Cezar ste cunoscut datorită piesei „It's My Life”, cu care a câștigat Selecția Națională 2013 și cu care a participat la Concursul Muzical Eurovision 2013 din Malmö, Suedia.

“M-am bucurat enorm când mi s-a propus să revin la “Te cunosc de undeva!”. Mi-am dorit asta, în primul rând motivat de reacția oamenilor care mă recunoșteau pe stradă, care îmi spuneau cât de senzaționale au fost transformările mele și care mă îndemnau să revin. Dincolo de acest aspect, eu cred că mai am multe de oferit în acest show. Consider că aceste două sezoane la care am participat în calitate de concurent au fost doar de încălzire. Și mai cred că în acest al treilea sezon voi atinge apogeul transformărilor mele de la “Te cunosc de undeva!””, declară Cezar Ouatu.

Cât de bine vor reuși cei nouă concurenți să imite primele personaje care le-au picat la ruletă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, SÂMBĂTĂ; 9 SEPTEMBRIE, de la ora 20.00, în prima ediție a celui mai nou sezon “Te cunosc de undeva!”.

"Te cunosc de undeva, starule?" Un nou sezon plin de bucurii, energie și dorință de show!, precum şi un INVITA... Ramona Bădescu se transformă în Cher și poartă o perucă din fâșii de ziare, de trei kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x