Antena Căutare

N-a devenit încă tată, dar ne-a spus cum e "Când ești mamă la copii"! Mihai Trăistariu, interpretare de senzație la ”Te cunosc de undeva!”

Mihai Trăistariu a avut o sarcină cu totul și cu totul inedită la ”Te cunosc de undeva!”, unde a fost nevoit să interpreteze pe Niculina Stoican. 

Mihai Trăistariu a avut o sarcină cu totul și cu totul inedită la ”Te cunosc de undeva!”, unde a fost nevoit să interpreteze pe Niculina Stoican.

Astfel, în cea de-a patra ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, Mihai Trăistariu a interpretat piesa "Când ești mamă la copii", a Niculinei Stoican, iar jurații au fost, evident, în extaz.

”Este o piesă solicitantă vocal, a cântat în falset, iar asta l-a transformat în cel mai bun moment din sezon.”, a spus Ozana.

”A intrat bine în pâine. Cred că dacă ar fi avut o moldoveancă din zona lui, nu s-ar fi descurcat atât de bine”, i-a mai replicat și Temișan.

Cine nu ar savura un asemenea moment artistic? Urmărește videoclipul de mai sus și descoperă transformarea uluitoare.

Cum sună piesa originală, află mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Jugoslovenka” a răsunat pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” Carmen a adus-o pe scenă pe Lepa și a fost senzațională:”... Connect-R l-a adus la ”Te cunosc de undeva!” Adam Levine și a fost incredibiiil! Cristi: ”O să fie o gală extrem de greu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x