Antena Căutare

Premieră la ”Te cunosc de undeva”: premiul, la dublu! Prima ediţie a noului sezon a fost câştigată de doi concurenţi

Premieră la ”Te cunosc de undeva”! Prima ediţie a noului sezon a fost câştigată de doi concurenţi: Dima şi Lucian Ionescu!

Premieră la ”Te cunosc de undeva”! Prima ediţie a noului sezon a fost câştigată de doi concurenţi: Dima şi Lucian Ionescu, ambii cu câte un... travesti!

Dacă primul a impresionat juriul cu o apariție vulcanică, în pielea celebrei Pink, cel de-al doilea și-a arătat senzualitatea, aducând-o în scenă pe superba J.Lo.

Așadar, băieții și-au adjudecat premiul la dublu, pentru prima dată în istoria concursului.

Dar show-ul transformărilor e abia la început! Nu ratați, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, spectacolul total oferit de Amna, Nico, Adina Răducan, Misha, Dorian Popa, Dima Trofim,Șerban Copoț, Lucian Ionescu, Maria Buză și Pepe.

N-are buze senzuale și nici cel mai sexy posterior din lume, dar a interpretat o J.Lo ca la carte! Lucian Ionescu, un ”t... Premiera celui de-al zecelea sezon "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x