Antena Căutare

Roman Iagupov i-a purtat noroc! Grigore Gherman obține a doua victorie la „Te cunosc de undeva!”: „Am rămas fără cuvinte!”

Juriul și toată suflarea artistică de la „Te cunosc de undeva!” a decis că transformarea săptămânii a fost cea a lui Grigore Gherman!

Roman Iagupov i-a purtat noroc! Grigore Gherman obține a doua victorie la „Te cunosc de undeva!”: „Am rămas fără cuvinte!”
Grigore Gherman, câștigătorul ediției 11 „Te cunosc de undeva”

Cel mai surprins de rezultatul final a părut să fie chiar Grigore Gherman! „Am fost foarte surprins...Am rămas fără cuvinte! Nu mă așteptam”, a recunoscut concurentul.

Premiul săptămânal în valoare de 1.000 de euro va fi oferit Mariei Duică, din comuna Crețeni, județul Vâlcea, o fetiță care, din cauza problemelor de sănătate, este dusă în brațe de mama ei, zilnic, la școală. Ca să scape de durerile osoase, Maria are nevoie de o operație costisitoare pe care familia nu și-o permite. Cazul Mariei este susținut de Fundația Mereu Aproape.

Cornel Palade și-a primit haremul! Simpaticul duet tată-fiică i-a readus pe scenă pe Jean Constantin și Maria Dragomiroi... Ediție regală la „Te cunosc de undeva!”. A fost bătălia greilor: Freddie Mercury, ZZ Top, Zdob și Zdub, Madonna și Malum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x