Antena Căutare

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Emi și Cuza, transformare uimitoare în Vescan și Florin Ristei. Cum le-a ieșit

Emi și Cuza s-au transformat în Vescan și Florin Ristei și au cântat „Las-o...” în semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024.

imagine cu emi si cuza în semifinala te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Emi și Cuza s-au transformat în Vescan și Florin Ristei în semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 | Antena 1

Emi și Cuza au primit o provocare inedită în semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Concurenții s-au transformat în Florin Ristei și Vescan și au fost nevoiți să execute întregul moment sub ochiul critic al adversarului care i-a privit din culise. Încă de la finalul ediției trecute, artistu original i-a atenționat că vor avea de interpretat varianta live a piesei, ceea ce a crescut dificultatea.

Emi și Cuza s-au transformat în Vescan și Florin Ristei în semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20

Chiar dacă la antrenamente, Emi și Cuza s-au bucurat de ajutorul aristului original, cei doi au dezvăluit că nu le-a fost deloc ușor. Timbrul special al lui Florin Ristei le-a pus probleme, însă, pe scenă, concurenții au reușit o performanță uimitoare.

Emi și Cuza au reacreat un moment de Sala Palatului în semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Referința a fost respectată până în cele mai mici detalii, iar Cuza a purtat chiar cămasă lui Florin Ristei. La rândul său, Emi a fost nevoit să execute un rap ca la carte, în pielea lui Vescan.

Cu toate acestea, aceștia au reușit o transformare de excepție, acopaniați de orchestră. Extrem de impresionat, Aurelian Temișan s-a ridicat în picioare și a cântat alturi de ei, vers cu vers.

Jurizare Emi și Cuza în semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024

„Mi-ați reconfirmat faptul că sunteți foarte talentați. Nu știam că ai așa acute, domnul Cuza. Vă felicit și m-ați surprins”, a spus Ozana Barabancea.

„Mi-a plăcut foarte tare ce ați făcut și vă mulțumesc pentru libertatea pe care ne-ați arătat-o”, a completat și Cristi Iacob.

„O să vă surprind, dar două detalii mi-au plăcut mai mult decât ce aveam pe listă și ce aveați voi de bifat și anume, modul în care l-au anunțat pe Vescan la început și râsul de la final”, a adăugat și Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Duel spectaculos între cinci echipe! Cine s-a calificat direct în Marea Fin... Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment provocator transformate în Shakira ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x