Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, show complet marca Taraf de Caliu și Viorica Lăutăreasa

Alexia Țalavutis și Dima Trofim au făcut un adevărat spectacol cu piesa „Am cartofi, dar n-am ulei” cântată de Taraf de Caliu și Viorica Lăutăreasa. Cum le-a ieșit transformarea din a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024.

imagine Alexia Țalavutis și Dima Trofim la Te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Alexia Țalavutis și Dima Trofim au făcut un adevărat spectacol cu piesa „Am cartofi, dar n-am ulei” cântată de Taraf de Caliu și Viorica Lăutăreasa, în a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 | Antena 1

După ce săptămâna trecută Ilona și Ristei au cântat despre mămăligă cu mălai, a venit rândul unei noi echipe să cânte despre carofi și lipsa de ulei. Alexia Țalavutis și Dima Trofim au primit o provocare de zile mari pentru cea de-a șasea ediție Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim s-au transformat în Taraf de Caliu și Viorica Lăutăreasa la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Cei doi au cântat „Am cartofi, dar n-am ulei”

Ruleta nu i-a scutit nici în această gală pe Alexia Țalavutis și Dima Trofim. Cocurenții de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au rămas muți de uimire când au aflat ce personaje au de interpretat.

Cu toate acestea, după multe ore de repetiții, cei doi au reușit un moment plin de energie marca Taraf de Caliu și Viorica Lăutăreasa, mai ales că au fost acompaniați de taraf live. „Am cartofi, dar n-am ulei” s-a auzit în tot platoul emisiunii și toți au cântat și au dansat alături de ei.

Iată ce au spus jurații despre momentul lor din cea de-a șasea gală.

Jurizare Alexia Țalavutis și Dima Trofim la Te cunosc de undeva! 23 martie 2024

„Ea s-a născut undeva în Giurgiu, într-o familie cu opt frați, foarte săracă, nu aveau apă în curte, luau de la vecin și mergând pe stradă a auzit-o la TV pe Maria Ciobanu cântând „Lie ciocârlie” și a descoperit că poate să cânte chiar partitura și atunci a început să cânte. Asta a fost debutul ei. Avea 12 ani. Mi se pare fascinant. Vă felicit pentru acest moment”, a spus Ozana Barabancea.

„Foarte bine v-a ieșit. Sunt bucuros să vă văd că sunteți bucuroși de această transformare a voastră. Nu știu dacă o considerați cea mai bună de pânâ acum, dar chiar v-a ieșit”, a adăugat și Aurelian Temișan.

„Cea mai mare provocare pentru ei a fost să reproducă ceva ce vine atât de natural, din instinct”, a complet și Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare „fierbinte” în Cardi B și Megan Thee ... Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Emi și Cuza, transformarea care li s-a potrivit mănușă. Cum a sunat parodia „Putin,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x