Antena Căutare

Show-ul Te cunosc de undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Cea de-a șaptea ediție a celui de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, cu o transformare în Linda Ronstadt și Aaron Neville, a fost aseară lider de audiență la orașe și în toată țara.

Cea de-a șaptea ediție a celui de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, cu o transformare în Linda Ronstadt și Aaron Neville, a fost aseară lider de audiență la orașe și în toată țara.

Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andrea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a adunat în fața micilor ecrane peste 1.6 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20:44.

Așadar, la nivelul publicului de la orașe, Antena 1 a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20:00 – 23:14) o audiență medie de 6.7 puncte de rating și o cotă de piață de 17.7% urmată de Pro TV, cu 5.1 puncte de rating și 13.3% cota de piață.

Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.2 puncte de rating și 17.7% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 5.4 puncte de rating și 13.2% cota de piață.

Așadar, sâmbăta aceasta, la Te cunosc de undeva!, frații Alex și Monica Anghel au imitat un clasic al hip-hopului românesc, Tataee, de la BUG Mafia, și o voce mare, fostă concurentă a show-ului, Feli, cu piesa “Să cânte trompetele”, Bella Santiago a făcut un travesti de 24 de karate - Bruno Mars, în timp ce Ada și Cornel Palade au întruchipat pentru câteva ore un cuplu inedit format dintr-o celebră italiancă născută la Paris, Caterina Valente, și unul dintre cei mai mari gentlemani ai showbiz-ului mondial, Dean Martin.

Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Șerban Copoț și Cezar Ouatu au cântat o versiune românească a celebrei melodii grecești “Palamakia”, transformați în Carmen Șerban și Ionuț Galani, Diana Matei l-a imitat cum a putut mai bine pe Pepe, unul dintre campionii acestui show, Sorana Mohamad a fost Shantel, un german cu origini bucovinene care a devenit celebru pentru remixarea originală a muzicii Balcanilor, iar Grigore Gherman a îmbrăcat din nou costumul popular, de data aceasta însă pentru un travesti, ca să fie doamna Laura Lavric. Și nu mică i-a fost surpriza când a văzut-o pe celebra interpretă de muzică populară moldovenească urcând pe scenă alături de el.

Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Cea mai reușită transformare a serii a fost desemnată cea realizată de duetul Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, care i-au imitat pe Linda Ronstadt și Aaron Neville, cu un evergreen al anilor ’90.

Invitatul special al galei a fost Jorge, supranumit deja regele travestiurilor românești și câștigător al celui de-al doilea sezon al show-ului. Acesta a încalțat din nou pantofii cu toc înalt ca să le reamintească tuturor una dintre cele mai spectaculoase transformări ale sale, bulgarul Azis.

Momentele coregrafice ale show-ului au fost realizate, ca de fiecare dată, de Furnix Team, baletul emisiunii, condus de Furnica.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 19 octombrie 2019

Emoție, piese celebre și transformări de nota zece. Ce s-a întâmplat în ediția 7, sezonul 14, al emisiunii Te cunosc de ... Liviu Vârciu, tată de fată, se pregătește la poligonul de trageri pentru momentul cel mare: „Nu vreau să treacă prin ce-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x