Antena Căutare

Dintr-o turnură fericită a destinului, în fața Marelui Zid: "Telefonul meu a apelat-o din greșeală, într-o zi, iar acest telefon am să-l țin minte toată viața"

Concurenții acestei seri sunt doi oameni frumoși, care formează un cuplu unit. Deși au foarte mari emoții, vor păși în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” cu încredere, pentru că vor ca lupta aprigă cu Marele Zid să fie un punct de plecare spre a-și îndeplini visul.

Concurenții acestei seri sunt doi oameni frumoși, care formează un cuplu unit. Deși au foarte mari emoții, vor păși în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” cu încredere, pentru că vor ca lupta aprigă cu Marele Zid să fie un punct de plecare spre a-și îndeplini visul.

Cosmin a cunoscut-o pe Alexandra la un training, unde ea era speaker, iar din primele momente a simțit că între ei doi există o conexiune. Deși initial relația dintre ei a durat doar trei luni, s-au reîntâlnit după trei ani dintr-o coincidență: ,,Telefonul meu a apelat-o din greșeală într-o zi, iar acest telefon am să-l țin minte toată viața”. La nici șase luni după această intervenție norocoasă a destinului, Cosmin a cerut-o de soție și acum declară că nu și-ar imagina viața unul fără celălalt. Coechipieri perfecți, s-au înscris în show-ul fenomen al momentului pentru a obține o sumă cât mai mare, deoarece vor să deschidă împreună o afacere proprie: "Faptul că am ajuns până aici este deja o experiență destul de interesantă, dar pe lângă un posibil câștig, vrem să ne și distrăm, pentru că trecem prin ceva nou și absolut inedit", mărturisește concurenta.

Amândoi sunt ,,oameni ai momentului”, de aceea nu au luat în considerare niciun fel de strategie, convinși de faptul că imprevizibilul situației le va impune să se adapteze: ,,Zidul ne poate urca, dar tot el poate să ne doboare. Deși nu sunt superstițioși, au de gând ca în această seară să plaseze bilele pe numerele care le-au adus noroc până acum: ,,Nu am niciun talisman norocos, dar cred că voi alege anumite numere în detrimentul altora”.

În această seară, Cosmin și Alexandra vor ajunge în fața Marelui Zid, de la ora 20:00, unde telespectatorii Antenei 1 vor fi martorii unui joc al cărui verdict va fi plin de emoție și tensiune!

Caruselul emoțiilor și trăirilor continuă și în cea de-a treia rundă. Rodica. „Mi s-a făcut pielea de găină. Așa ceva n-... Poveste de iubire ca a lor nu vezi nici în filme! Alexandra și Cosmin decid să înfrunte „Marele Zid” ca să-și îndeplinea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x