Antena Căutare

Poveste de iubire ca a lor nu vezi nici în filme! Alexandra și Cosmin decid să înfrunte „Marele Zid” ca să-și îndeplinească cel mai frumos vis!

Alexandra și Cosmin Ciucanu au venit la „Marele Zid” cu cea mai frumoasă poveste de iubire și un vis pe care speră să și-l poată îndeplini cât mai curând! 

Alexandra și Cosmin Ciucanu au venit la „Marele Zid” cu cea mai frumoasă poveste de iubire și un vis pe care speră să și-l poată îndeplini cât mai curând!

Cei doi concurenți au o poveste de iubire mai mult decât surprinzătoare.

„Când l-am întâlnit prima oară am simțit că el este bărbatul cu care mă voi căsători. Doar că nu m-am așteptat ca acest lucru să se întâmple după ce nu o să-l mai văd câțiva ani”, a zis Alexandra.

Cosmin a cunoscut-o pe Alexandra la un training, unde ea era speaker, iar din primele momente a simțit că între ei doi există o conexiune. Deși inițial relația dintre ei a durat doar trei luni, s-au reîntâlnit după trei ani dintr-o coincidență: „Telefonul meu a apelat-o din greșeală într-o zi, iar acest telefon am să-l țin minte toată viața”.

La nici șase luni după această intervenție norocoasă a destinului, brașovenii s-au căsătorit și declară că nu și-ar imagina viața unul fără celălalt. Coechipieri perfecți, cei doi au venit la „The Wall” pentru a obține o sumă cât mai mare, deoarece vor să deschidă împreună o afacere proprie!

„Faptul că am ajuns până aici este deja o experiență destul de interesantă, dar pe lângă un posibil câștig, vrem să ne și distrăm, pentru că trecem prin ceva nou și absolut inedit”, mărturisește concurenta.

„Alexandra pentru mine e totul. E persoana care mă face cel mai fericit. E cea mai minunată”, a spus Cosmin printre lacrimi.

Zidul” te urcă și tot „Zidul” te coboară, dar oare vor reuși cei doi să își vadă visul devenit realitate?

Dintr-o turnură fericită a destinului, în fața Marelui Zid: "Telefonul meu a apelat-o din greșeală, într-o zi, iar ... Un vis romantic și o „cădere liberă” norocoasă, ce le-a adus o sumă considerabilă! Alexandra și Cosmin speră să învingă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x