Antena Căutare

Furia le-a adus victoria! Crocodilii au câștigat proba ”Leagănul”, iar Cameleonii trimit un om la duel, la ”Ultimul trib”

Cea de-a noua ediție a adus o luptă aprigă la ”Ultimul Trib”, între Cameleoni și Crocodilii, care au avut de efectuat o cursă grea. 

Cea de-a noua ediție a adus o luptă aprigă la ”Ultimul Trib”, între Cameleoni și Crocodilii, care au avut de efectuat o cursă grea.

Mânați de furie, după ce Cameleonii s-au aliat cu Lemurii, Crocodilii au venit hotârâți să câștige și se pare că norocul a fost de partea lor.

”Leagănul” a fost proba care le-a dat bătăi de cap Cameleonilor, dar le-a adus bucurie Crocodililor: ”Eram dezamăgiți și furioși pe ce s-a întâmplat ier. De asta am câștigat.”, a spus unul dintre concurenții din echipa roșie.

Astfel, acum Cameleonii vor trimite un om la duel.

Aflați cum a decurs întreaga probă, în clipul de mai jos:

Nu s-a putut abține! Ionuț Iftimoaie, glume după nominalizările de la ”Ultimul Trib”: "Daniela, stai liniștită, acu... Un nou duel pentru echipa albastră! Cine este concurentul care va lupta pentru a rămâne în competiție, la ”Ultimul Trib”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x