Antena Căutare

Lecție de viață! Din puținul lor, localnicii le-au adus Crocodililor ce aveau mai bun: „Oamenii sunt fericiți. N-au multe, poate nici nu știu că există mai mult, dar ei sunt fericiți”

Localnicii au auzit mesajul lui Mircea și s-au mobilizat. Au adus ce aveau mai bun pentru Crocodili, emoționându-i pe concurenți.

Localnicii au auzit mesajul lui Mircea și s-au mobilizat. Au adus ce aveau mai bun pentru Crocodili, emoționându-i pe concurenți.

Mesajul lui Mircea a fost recepționat de oamenii din Madagascar. Crocodilii au primit ajutorul cerut, dar și o lecție de viață importantă.

Bucuria de a oferi, este de neegalat. Din puținul pe care îl au, localnicii au strâns ce aveau mai bun pentru Crocodili. Ouă, orez, banane, biscuiți fiecare a pus ce a avut.

„Din puținul lor, ei ne-au dat nouă. Oamenii sunt fericiți. N-au multe, poate nici nu știu că există mai mult, dar ei sunt fericiți. Experiența asta ne-a schimbat. O să vedem viața de acasă altfel”, a spus Lola Crudu.

„Nu poți să pleci de aici și să te duci liniștit acasă...”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi Neli.

A fost furtună de reproșuri la Nominalizare. Lemurii și-au ales omul trimis la Duel: "Sunt ca într-o haită de lupi.... Silviu știe ce are de făcut în cazul în care va pierde la Duel! „Din câte știu eu, mă așteaptă o însurătoare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x