Antena Căutare

“Când ai început să cânţi, te-ai transformat”. Vornicescu Anatolie, moldoveanul care a dat peste cap toate calculele juraţilor. “Hold on I'm coming”, şi s-a ţinut de cuvânt!

Vornicescu Anatolie are 16 ani şi vine tocmai din Chişinău, pentru a le demonstra că a crescut şi că poate face mai mult decât şi-ar putea imagina ei.

Vornicescu Anatolie are 16 ani şi vine tocmai din Chişinău, pentru a le demonstra că a crescut şi că poate face mai mult decât şi-ar putea imagina ei.

“Calea mea în viaţă e muzica. Părinţi se tem că nu o să-mi pot hrăni familia. Să aleg ceva de genul medicina”, povesteşte băiatul. Iar strălucirea i se poate citi în ochi, atunci când vorbeşte despre pasiune lui, muzica.

În această seară a ales să interpreteze piesa - Hold on I'm coming, de la Sam and Dave, o surpriză pentru juraţi! Anatolie le-a dat toate aşteptările peste cap!

“Când ai început să cânţi, te-ai transformat. Aş vrea să te ţinem aici”, a fost prima remarcă a Deliei, care se aştepta la o interpretare mult mai slabă, timidă. “Eşti o minunăţie!”

Nici Carla’s Dreams nu a rama sindiferent în faţa unei asemenea prestaţii: “Ai reuşit să mă ţii în aceeaşi constantă emoţie de suspans, ceea ce se întâmplă foarte rar”, ai un DA.

Cei patru de DA a venit în mod natural, iar Vornicescu Anatolie merge mai departe!

“Am mâncat o sarma, am băut o palincă şi am dansat cu Femeia Paie”, pe ritmuri populare. Ana Diana Negoiță i-a încins pe... “Tu dacă te duci în Germania sau în Franţa, aruncă aia bani grămadă pe tine”. Domnul Toma a cântat la “solzi de peste”,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x