Antena Căutare

"Chiar ai fost o surpriză, măi fată, mă!" Oaie Sara Paula, cea mai bună interpretare a piesei "Da, mamă!". Delia, mândră până la cer și înapoi!

Oaie Sara Paula are 18 ani şi este din Bihor și a venit la X Factor să câştige marele premiu, după cum spune chiar ea. 

Oaie Sara Paula are 18 ani şi este din Bihor și a venit la X Factor să câştige marele premiu, după cum spune chiar ea.

Este o fire emotivă și, deși panica o cuprinde în momentul în care trebuie să ia contact cu oamenii, sa poarte o discuție, aceasta este încrezătoare că va reuși ce și-a propus.

În prima gală din sezonul6 "X Factor", Oaie Sara Paula a cântat melodia interpretată de Delia - "Da, mama (by Carla's Dreams)" și i-a luat prin surprindere pe jurați, care i-au admirat prestația plină de trăire.

Carla's Dreams și Delia au aprobat momentul Oanei încă de la primele note, iar interpretarea personala a piesei a smuls ropote de aplauze. Iar Delia a rămas fără cuvinte "Cea mai bună "Da, mamă" de până acum".

Și cum credeți că s-ar fi putut încheia momentul, dacă nu cu patru de "DA" pentru Sara Paula și felicitări din parte tuturor juraților. "Chiar ai fost o surpriză, măi fată, mă!", a spus Ștefan Bănică.

"Habar nu am ce fac aici". După ce a ratat calificarea anul trecut, Alexandru Orian a revenit cu forțe proaspe... Moment fierbinte pe scena X Factor. Alex, dentistul HOT, le-a oferit juraților un număr de striptease în toată regula! V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x