Antena Căutare

Eliza a cântat, ne-a încântat, iar apoi s-a lăsat cu hohote de râs. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare"

Eliza Georgescu are 27 de ani şi este actriţă. Bucureşteanca a venit la X Factor cu dorinţa de a cuceri lumea muzicală. Şi-ar dori să se numere printre adevăraţii cântăreţii care pot cânta live oricând.

Eliza Georgescu are 27 de ani şi este actriţă. Bucureşteanca a venit la X Factor cu dorinţa de a cuceri lumea muzicală. Şi-ar dori să se numere printre adevăraţii cântăreţii care pot cânta live oricând.

Este necăsătorită, deocamdată, însă cererea s-a lăsat cu crize de nervi. Cum aşa?

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebut să îl iau”, a povestit Eliza.

În această seară a ales melodia „Cry baby, de la Janis Joplin” şi a interpretat-o într-un mare fel! Iar jurizarea a fost pe măsură.

„Mie îmi este clar că o să fie minunat în etapa următoare”, a spus Carla’s Dreams. Iar Delia a fost extrem de încântată: „Eşti fenomenală. Bravo!”

Unde mai pui că pe scenă şi-a făcut apariţia şi soţul ei, actor de stand-up comedy, iar momentele de amuzament au făcut valuri. Show complet până la capăt!

Primii trei de DA au venit mai uşor. Însă decizia lui Horia Brenciu s-a lăsat ceva timp aşteptată, după un joc haios şi un schimb de roluri. Cum? Atât vă spunem: vocea raţiunii juraului nostru a devenit chiar soţul Elizei, cel puţin în prima fază.

Am râs, ne-am distrat şi tânăra a primit şi cel de-al patrulea DA. Aşadar, merge mai departe!

Alex Mladin a adus “Eroina” pe scena X Factor. Cea mai bună interpretare a piesei de până acum: „Eşti o provocare pentru... Mirela Cumpănaș, concurentă la X Factor, şi-a întâlnit tatăl, pentru prima dată, pe Facebook: „Era singura sursă să văd ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x