Antena Căutare

„Eu îţi dau NU, să nu treci la X Factor şi să putem să lucrăm de mâine”. Dragoş Luca, „prăjitura perfectă” a lui Carla’s Dreams. O voce de milioane!

Cu greu şi-a găsit cuvintele potrivite pentru a se descrie. Însă  nu același lucru s-a întâmplat şi pe scenă. Dragoş Luca este din Bacău şi are 17 ani.

Cu greu şi-a găsit cuvintele potrivite pentru a se descrie. Însă nu același lucru s-a întâmplat şi pe scenă. Dragoş Luca este din Bacău şi are 17 ani.

Chiar dacă la prima vedere pare timid, tânărul a venit hotărât la X Factor să demonstreze de ce este în stare.

Sigur pe el a intrat în scenă şi, fără prea multe discuţii, şi-a interpretat piesa exemplar. "Make it rain", de la Ed Sheeran, a fost opţiunea lui.

Cu o maturitate în voce pe care nu o ghiceşti după înfăţişarea lui, a reuşit să ia prin surprindere juriul, de la primele cuvinte rostite pe muzica: „Şi votul meu e DA!”, a exclamat Carla’s Dreams.

Jurizarea lui Dragoş a fost una plină de surprize şi amintiri. Carla’s Dreams a şocat, în prima fază, daaaar.... „Eu îţi dau NU, să nu treci la X Factor şi să putem să lucrăm de mâine”. Carla’s şi-a schimbat răspunsul, la finalul momentului, dar cu un scop bine întemeiat.

„Luca Dragoş, îmi faci viaţa de jurat uşoară”, a reacţionat Horia Brenciu, din nou nostalgic, gândindu-se la pletele sale din tinereţe. Pfai, dar ce tinereţe...

Ştefan Bănica a creat puţin suspans, însă, într-un final a dat răspunsul mult aşteptat. Aşadar, Luca Dragoş merge mai departe cu patru de DA!

Când dragostea de soră se transformă din durere în artă! Juriul a vibrat odată cu Olga Verbitschi, pe fiecare notă muzic... Iulică, spayma scenei, i-a făcut pe juraţi să râdă cu lacrimi! Melodia "Tu-mi dai cucul, eu îţi dau..." a sur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x