Antena Căutare

Johnny Bădulescu, din nou la X Factor! „Am fost sfătuit să nu dau totul de la început, să nu mă vând ieftin”. Interpretarea inedită a piesei „Hello” cu care a dat-o gata pe Delia

Johnny Bădulescu a revenit la X Factor, cu mai mult curaj şi încredere în forţele sale, şi este gata să-i dea pe toţi pe spate. Este sigur că asta este şansa lui!

Johnny Bădulescu a revenit la X Factor, cu mai mult curaj şi încredere în forţele sale, şi este gata să-i dea pe toţi pe spate. Este sigur că asta este şansa lui!

„Faţă de acum doi ani, categoric simt o evoluţie, pentru că asta mi-am şi dorit să fac. În cei doi ani am muncit mult, am ascultat sfaturile juraţilor”, a mărturisit tânărul.

A învăţat din greşeli şi acum vine cu forţe proaspete să arate d ece este în stare. „Acum doi ani am fost sfătuit să nu dau totul de la început, să nu mă vând ieftin şi astăzi am s aincerc s anu fac la fel ca acum doi ani. Să demonstrez lumii că pot mai mult”, a mai spus Johnny.

Şi-a dorit atât de tare să ajungă din nou pe scenă X Factor, încât ar fi gata să renunţe la facultate... Mai bine spus, la una din cele cinci facultăţi de muzică la care a fost admis, în Marea Britanie

Vizibil emoţionat şi nerăbdător să le arate juraţilor tot ce a învăţat, Johnny s-a prezentat cu piesa "Hello", interpretată de Adele. Şi, de data asta, norocul a fost de partea lui.

Ştefan Bănica: „Mie îmi place cum ai crescut, şi la propriu şi la figurat, vocea ta s-a schimbat puţin, a căpătat mai multe grave. Chiar dacă ai exagerat puţin cu ornamentele astea muzicale. Este o lecţie bine învăţată”.

Johnny Bădulescu a primit patru de DA şi merge mai departe! Bravo!

Mălina Paraschiv, sensibilitate şi emoţie. „My kind of love” a sunat mai bine ca niciodată! Însă votul lui Ştefan s-a l... Clujul şi Mioveniul s-au reunit pe scena X Factor! Trupa "Black Squad" a trezit nostalgia juraţilor. Piesa „La...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x