Antena Căutare

Mălina Paraschiv, sensibilitate şi emoţie. „My kind of love” a sunat mai bine ca niciodată! Însă votul lui Ştefan s-a lăsat aşteptat, în hohotele de râs ale colegilor săi

Elena Mălina Paraschiv  este din Slobozia. Şi-ar dori să ajungă la performanţele artistei Beyonce şi visează s acante în faţa unui întreg stadion de oameni. Iar visul ei este pe cale să se împlinească.

Elena Mălina Paraschiv este din Slobozia. Şi-ar dori să ajungă la performanţele artistei Beyonce şi visează s acante în faţa unui întreg stadion de oameni. Iar visul ei este pe cale să se împlinească.

Foarte emoţionată, dar încrezătoare că totul va decurge fix cum şi-a imagina, tânăra a păşit pe scenă X Factor, gata să lupte pentru visul ei.

A ales o piesă sensibilă, „My Kind of Love”, de la Emeli Sandé. Alegerea ei a fost perfectă! Şi-a pus foarte bine vocea în valoare, nu a exagerat şi nici nu a dezamăgit.

„A fost foarte bine. Foarte fain. Cântat foarte corect, nimic în plus, nimic în minus”, i-a spus Carla’s Dreams Malinei, care era toată un zâmbet.

Şi taaare aşteptat s-a lăsat votul lui Ştefan Bănică. Dar, după multe hohote de râs şi glume, concurenta noastră în sfârşit a primit un mare DA, urmat de alţi trei.

DA pe linieee! Malina merge mai departe spre visul ei!

Iulică, spayma scenei, i-a făcut pe juraţi să râdă cu lacrimi! Melodia "Tu-mi dai cucul, eu îţi dau..." a sur... Johnny Bădulescu, din nou la X Factor! „Am fost sfătuit să nu dau totul de la început, să nu mă vând ieftin”. Interpreta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x