Antena Căutare

“Piesa asta este hit, Nico Negru a venit!” Șpagatul de final care a ridicat publicul în picioare şi a întărâtat-o pe Delia: “De abia mă abţin!”

Nicoleta Negru are 38 de ani şi este din Cluj. A venit la "X Factor" cu dorinţa de a rămâne în istoria acestui show, pentru ca lumea să îşi amintească de ea, peste ani și să-și facă băiețelul mândru.

Nicoleta Negru are 38 de ani şi este din Cluj. A venit la "X Factor" cu dorinţa de a rămâne în istoria acestui show, pentru ca lumea să îşi amintească de ea, peste ani și să-și facă băiețelul mândru.

“Nu există "X Factor" fără Nicoleta Negru. Piesa asta este hit, Nico Negru a venit!”, glumește concurenta noastră, gata de atac.

În această seară, concurenta a ales un moment de cabaret: coregrafie, costumaţie şi muzica bună. Iar finalul a fost unul demenţial.

“Stimată doamnă, eu spun că această performanţă a dumneavoastră nu era complete fără ultima mişcare”, a fost reacţia lui Horia Brenciu. Iar momentul aproape că a întărâtat-o pe Delia: “De abia mă abţin să nu mă duc să fac un spagat”.

Toţi cei patru juraţi au fost extrem de încântaţi de prezenţa Nicoleta pe scena de la X Factor, în această seară. A primit, cu mare drag, patru de DA.

“Sunt un copil care încă visează”. Emanuel Stanca l-a adus pe Jon Bon Jovi pe scena de la "X Factor"... “Și îngerii au demonii loooor!” Florian Costan, din nou pe scena de la X Factor. “Am asistat la o exorcizare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x