Antena Căutare

Vestea dimineții! Unul dintre concurenții X Factor a devenit solistul unei trupe celebre!

Noul solist al trupei Stone Temple Pilots este un fost concurent al emisiunii „X Factor”, care a susţinut marţi primul concert alături de grupul din care a făcut parte regretatul Scott Weiland

Noul solist al trupei Stone Temple Pilots este un fost concurent al emisiunii „X Factor”, care a susţinut marţi primul concert alături de grupul din care a făcut parte regretatul Scott Weiland.

Stone Temple Pilots a susţinut marţi seară, la Los Angeles, un concert, iar alături de fraţii Rob şi Dean DeLeon şi de toboşarul Eric Kretz, pe scenă a urcat Jeff Gutt, în rol de solist.

Originar din Detroit, Gutt a concurat în emisiunea „X Factor” în 2012, când a interpretat piesa „Hallelujah” a lui Leonard Cohen. Pentru că era necunoscut fanilor formaţiei, cântăreţul în vârstă de 41 de ani a apărut purtând un bilet: „Salut, numele meu de Jeff”.

Trupa a fost bine primită de public. Şi-a început show-ul cu piesa „Down”, iar din setlist au făcut parte cântece ca „Plush”, „Interstate Love Song” şi „Wicked Garden”.

Pentru debutul lui Gutt, trupa a cerut publicului să nu folosească telefoanele mobile în sala cu o capacitate de 500 de persoane.

Scott Weiland, cunoscut ca solist al formaţiilor Stone Temple Pilots (1989 - 2002 şi 2008 - 2013) şi Velvet Revolver (2003 - 2008), a murit pe 3 decembrie 2015, la vârsta de 48 de ani. După plecarea lui din Stone Temple Pilots, trupa a colaborat cu Chester Bennington (Linkin Park), între 2013 şi 2015, iar în februarie 2016 a început audiţiile pentru postul de vocalist.

Horia Brenciu, dedicație în rime pentru Ștefan Bănică Jr: ”Nu-i Superman, nici Batman nu-i / E un scafandru, dragă Fane ... Cadou inedit pentru juraţii ”X Factor”: "Numele meu de scenă este Pufosul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x