Antena Căutare

Vestea dimineții! Unul dintre concurenții X Factor a devenit solistul unei trupe celebre!

Noul solist al trupei Stone Temple Pilots este un fost concurent al emisiunii „X Factor”, care a susţinut marţi primul concert alături de grupul din care a făcut parte regretatul Scott Weiland

Noul solist al trupei Stone Temple Pilots este un fost concurent al emisiunii „X Factor”, care a susţinut marţi primul concert alături de grupul din care a făcut parte regretatul Scott Weiland.

Stone Temple Pilots a susţinut marţi seară, la Los Angeles, un concert, iar alături de fraţii Rob şi Dean DeLeon şi de toboşarul Eric Kretz, pe scenă a urcat Jeff Gutt, în rol de solist.

Originar din Detroit, Gutt a concurat în emisiunea „X Factor” în 2012, când a interpretat piesa „Hallelujah” a lui Leonard Cohen. Pentru că era necunoscut fanilor formaţiei, cântăreţul în vârstă de 41 de ani a apărut purtând un bilet: „Salut, numele meu de Jeff”.

Trupa a fost bine primită de public. Şi-a început show-ul cu piesa „Down”, iar din setlist au făcut parte cântece ca „Plush”, „Interstate Love Song” şi „Wicked Garden”.

Pentru debutul lui Gutt, trupa a cerut publicului să nu folosească telefoanele mobile în sala cu o capacitate de 500 de persoane.

Scott Weiland, cunoscut ca solist al formaţiilor Stone Temple Pilots (1989 - 2002 şi 2008 - 2013) şi Velvet Revolver (2003 - 2008), a murit pe 3 decembrie 2015, la vârsta de 48 de ani. După plecarea lui din Stone Temple Pilots, trupa a colaborat cu Chester Bennington (Linkin Park), între 2013 şi 2015, iar în februarie 2016 a început audiţiile pentru postul de vocalist.

Horia Brenciu, dedicație în rime pentru Ștefan Bănică Jr: ”Nu-i Superman, nici Batman nu-i / E un scafandru, dragă Fane ... Cadou inedit pentru juraţii ”X Factor”: "Numele meu de scenă este Pufosul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x