Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Irina Fodor a făcut un anunț neașteptat în prima zi petrecută în Ecuador. Ce au făcut concurenții

În ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6, cele opt echipe rămase în competiție s-au întâlnit cu Irina Fodor în Ecuador. Concurenții au primit o veste neașteptată, dar și indicații despre prima lor sarcină, înainte de-a pleca în cursă.

Colaj cu Irina Fodor, concurenții America Express și triburi Galerie
În ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6, cele opt echipe rămase în competiție s-au întâlnit cu Irina Fodor în Ecuador | Antena 1

Prima zi petrecută în Ecudoar a început în forță pentru cele 8 echipe rămase în competiție. Concurenții au așteptat nerăbdători să descopere ce misiuni urmează, la America Express sezonul 6. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au auzit pe ce drumuri îi va purta Drumul Soarelui.

Irina Fodor a făcut un anunț neașteptat în prima zi petrecută în Ecuador, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6. Ce au avut de făcut concurenții

În ediția precedentă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați în ultima etapă petrecută în Columbia. Acum, concurenții au ajusn în Ecuador, a doua țară de pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6.

Citește și: America Express, sezonul 6. Echipele au fost nevoite să mănânce un preparat bizar. Ce se ascundea în „supa cu surprize”

„Este singura țară de pe linia Ecutoarului care îi poartă numele, adică foarte aproape de zeul soare. Pe culmile traseului acestui sezon, unde ne vom aventura timp de 4 etape, vom vedea peisaje unice, cu creste înzăpezite, vulcani la orizont, plantații de cacao la poale, cu vegetație luxuriantă. Vom ajunge în Amazon, acolo unde se formează Amazonia, „plămânul platenei”, casa celor mai multe specii de plante și animale, dar și a unor triburi cu tradiții fascinante, dar și înfricoșătoare”, a zis Irina Fodor.

„Ne sperie, pentru că eu când aud cuvântul Amazon mă gândesc la boa și la triburi cu săgeți și cu sulițe”, a zis George Tănase.

„Apoi vom merge la plajele aurii din Manta, pe coasta Pacificului. Suntem foarte aproape de stațiile internaționale orbitale, poate asta vă inspiră, de exemplu, să vă puneți pe modul...rachetă!”, a explicat prezentatoarea, în ediția din 12 noiembrie 2023.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie inspirată de momentul terifiant trăit în America Express. Cum sună refrenul

Înainte de cursă, concurenții au aflat ce trebuie să facă pentru a pune mâna pe primul plic roșu în prima zi din Ecuador, la America Express sezonul 6.

„Suntem în Ibara, într-un oraș cu parfum colonial, dar unul aparte. Vom începe o călătorie fantastică, descoperim o cultură parcă înghețată în timp și vorbim de primul Joker din Ecuador. Înainte de-a da startul cursei trebuie să treceți pe la mine să luați mapele, însă n-o să găsiți niciun plin roșu aici. Ca să îl găsiți trebuie să mergeți pe aici, prin jur, pe la cafenele și magazine, și să întrebați dacă au ceva rece pentru voi. Apoi veți afla și ce trebuie să faceți mai departe. Nu vă place misterul?!”, a adăugat apoi Irina Fodor.

„Scooby Doo iese din mine”, a spus ironic George Tănase.

Apoi, Irina Fodor a oferit echipelor mapa cu o hartă și a dat startul cursei. Fără să mai stea pe gânduri, echipele au început să caute plicurile roșii și cubul de gheață, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Aventura America Express ajunge în Ecuador: echipele pornesc în prima cursă la peste 2.800 de metri altitudine... America Express, sezonul 6. Alexia Eram a avut o reacție nervoasă în mașina unui localnic din Ecuador. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x